=[ Bandung:6 Forum ]=

====[Bandung:6 Chat Community]====
 
IndeksPortailCalendarGalleryFAQPencarianPendaftaranAnggotaGroupLogin

Share | 
 

 Nepangkeun

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
HerzeN

avatar

Male
Jumlah posting : 24
Age : 34
Location : Parongpong
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 07.10.07

PostSubyek: Nepangkeun   Thu Oct 11, 2007 11:08 pm

Langkung tipayun mangga urang panjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Alloh SWT nu parantos maparingan sadaya nikmat ka urang sadaya, solawat sinareng salam mugia tetep dicurahkeun ka junjunan urang sadaya kanjeng Nabi Muhammad SAW. doa

Nepangkeun nami abdi Heri Zezen Imannursyah (supados rada sae disingkat weh janten HerzeN, upami rerencangan mah sok ngagentraan teh her, zen, ri, sarjen, aa, kk, jajang, mang, bang, woi, dul, mek, jut, beuls, nyet, jeung sajabana), lungsur ka alam dunya kirang langkung tabuh 3 sonten dina dinten Juma'ah kaping 7 sasih Oktober warsih 1983 di hiji dusun nu namina dusun panyairan desa Cigugur Girang Rt. 02 Rw.03 kec Parongpong kab Bandung 40559.

Juli 1989 lebet sakola di SD Panyairan dugi ka 1995, teras dilajengkeun ka SLTPN 1 Parongpong, 1998 lebet ka STM Negeri 1 Bandung (mun ayeuna mah SMKN 2 Bandung) dugi ka 2001. Saparantos lulus ti STM 1, teras kuliah caritana mah di Unikom [Universitas NIpu KOlot Maneh] jurusan Teknik Industri, kuliah didinya ngan kiat 6 semester teras ngundurkeun diri.

Waktos ieu abdi di damel sareng linggih di Squidnet nu alamatna di Jl. Gegerkalong No.17 Tlp.022-2021885 Bandung.

Niti wanci nu mustari ningang mangsa nu utama, parantos waktosna mulih ka jati mulang ka asal. Ka sadayana... Hapunten saupami aya kalepatan, nu karaos atanapi henteu, ageung sinareng alit, lahir sinareng batin. doa doa doa doa doa doa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.prosecures.net/
Chandra
Admin
Admin
avatar

Male
Jumlah posting : 388
Age : 30
Location : Bandung:6
Reputasi : 0
Points : 12
Registration date : 06.10.07

Tokoh
Posisi:
999/999  (999/999)
Peran:
555/555  (555/555)

PostSubyek: Wilujeng sumping.   Thu Oct 11, 2007 11:40 pm

Salam pangwanoh ti simkuring.
Dupi tos uninga panginten sareng abdi mah?
Kadang hirup teh sok aya istilah "Buruk² papan jati."
Nu hartosna hade goreng dulur sorangan.
Nya abdi mah ngarumasa weh boga dulur kalakuan goreng ge.
Terus aya oge "Jati kasilih ku Junti."
Nu hartosna dulur jadi batur, batur jadi dulur.
Nya urang silih reketkeun deui tali silaturahmi di forum ieu.
Mugia sing janten emutan kangge sadayana oge.
Hatur nuhun tos sumping ka dieu.
Kersaning gusti tiasa pendak deui di forum ieu.


Sok siah paaneh² bahasa sundana. ngakak
Sunda kerajaan tah moal arapal lain sunda murni mah. tertawa tertawa

_________________
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://bandung-enam.co.cc/
Wolfshade



Male
Jumlah posting : 74
Age : 29
Location : Bandung Genep
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 06.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Fri Oct 12, 2007 12:02 am

salam kenal broo ngeluh loba gaya bahasana jiga ABG wae demek teu kaharti ngeluh sok we lah gabung ngeluh bingung jawab naon aink mah mencari tertawa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
_rome_
Admin
Admin
avatar

Male
Jumlah posting : 664
Age : 100
Location : .:[Bandung]:.
Reputasi : 0
Points : 10
Registration date : 06.10.07

Tokoh
Posisi:
999/999  (999/999)
Peran:
555/555  (555/555)

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Fri Oct 12, 2007 2:14 am

Wilujeng sumping di forum ieu. peluk

mugi Allah maparin rahmat miwah hidayahna kangge ieu forum, sing janten hiji kahadean.
teu hilap oge, di antos elmu nu mugi² janten barokah kangge sadaya anggota forum ieu.





NB :
    ieu teh perkenalan forum atawa dek nyieun CV jang ngalamar gawe? hmmm

_________________
.: Be Young Care Rock :.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.rizvan.co.nr
omenheartbreaker
--DI BELAKANG LAYAR--
--DI BELAKANG LAYAR--
avatar

Male
Jumlah posting : 689
Age : 33
Location : your heart
Reputasi : 0
Points : 10
Registration date : 06.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Fri Oct 12, 2007 5:14 am

SelAMat dAtANg bRo

aKu ndAk ngerti bAHasa nA :(( huhuhuhu :((

selAMat bergABung

peace

_________________
-==- R.e.S.p.E.c.T -==-
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.luckman---siagian.com
nonsky

avatar

Female
Jumlah posting : 65
Age : 29
Location : jakarta
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 12.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Sun Oct 14, 2007 3:06 am

tertawa ngacung satuju ka rome.. tertawa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.friendster.com/notearshere
HerzeN

avatar

Male
Jumlah posting : 24
Age : 34
Location : Parongpong
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 07.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Tue Oct 16, 2007 4:13 pm

eh jangan salah, klo ngenalin diri tuh harus komplit dan tanpa kepalsuan wakakakkakakakakaa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.prosecures.net/
omenheartbreaker
--DI BELAKANG LAYAR--
--DI BELAKANG LAYAR--
avatar

Male
Jumlah posting : 689
Age : 33
Location : your heart
Reputasi : 0
Points : 10
Registration date : 06.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Tue Oct 16, 2007 5:32 pm

setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu peace

_________________
-==- R.e.S.p.E.c.T -==-
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.luckman---siagian.com
tidaktahukenapa
-=MODERATOR=-
-=MODERATOR=-
avatar

Male
Jumlah posting : 590
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 06.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Tue Oct 16, 2007 6:05 pm

huh.. cape dech
moal komen diam

piss
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
ryani

avatar

Female
Jumlah posting : 41
Age : 35
Location : di mana ada kamu di situ ada aku
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 17.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Thu Oct 18, 2007 11:55 am

melamun melamun melamun


Terakhir diubah oleh tanggal Thu Oct 18, 2007 12:08 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://onetmaniz.multiply.com
ryani

avatar

Female
Jumlah posting : 41
Age : 35
Location : di mana ada kamu di situ ada aku
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 17.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Thu Oct 18, 2007 11:55 am

aneh aneh aneh


Terakhir diubah oleh tanggal Thu Oct 18, 2007 12:18 pm, total 1 kali diubah
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://onetmaniz.multiply.com
ryani

avatar

Female
Jumlah posting : 41
Age : 35
Location : di mana ada kamu di situ ada aku
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 17.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Thu Oct 18, 2007 11:57 am

euh ai ieu mah lin perkenalan cay cape dech . . . sekalian w CV na tertawa wkwkwkwk
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://onetmaniz.multiply.com
fighters_night

avatar

Jumlah posting : 78
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 17.10.07

Tokoh
Posisi:
999/999  (999/999)
Peran:
555/555  (555/555)

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Fri Oct 19, 2007 7:04 pm

Waalaikum salam doa lam kenal oge mang HARZEN BIN HEURIN tertawa

tos ah ceukap sakitu wae nya culas
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
MeLz

avatar

Female
Jumlah posting : 5
Age : 29
Location : baNd,,,,,,duNx
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 06.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Mon Oct 22, 2007 8:23 pm

senyum HeR,,,HeRzeN,,????heran
tertawa
aDuH,,,baHaSa paaN tuH,,,???stress
g ngeRti aMeL maH,,stress
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
knight of cydonia

avatar

Male
Jumlah posting : 46
Age : 31
Reputasi : 0
Points : 0
Registration date : 24.10.07

PostSubyek: Re: Nepangkeun   Sat Nov 03, 2007 7:01 pm

ajigh eta bahasa phantom planet ........... hmmm siga nu heueuh bahasa zaman kerajaan majapahit wungkul tertawa
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Nepangkeun   

Kembali Ke Atas Go down
 
Nepangkeun
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
=[ Bandung:6 Forum ]= :: •΄`·.·΄`•`·.,ΈΈ,.·΄ pengumuman `·.,ΈΈ,.·΄•΄`·.·΄`• :: «------•}I|[ perkenalan ]|I{•------»-
Navigasi: